Sidor

lördag 7 april 2012

Påsk-, Födelse-, och Lördagsfirande!

Mmm. Idag fick vi besök för att det är påsk. För att stora diamanten snart fyller 3 år. För att det är Lördag och då kan man bjuda på festmat, lördagsmat, tårta och mums.


Recept
3 ägg
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 dl mjöl
3 msk kakaopulver
0.5 dl mjölk
1.5 l Sia Hallonglass
3 dl grädde

Blanda torra ingredienser. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner det torra. Bred ut i långpanna preppad med bakpapper. 5min 250grader. Skälp upp och svalna.På med lite mjölk för att inte kakan ska bli så torr. Bred ut glassen. Se till att kakan är helt kall innan. In i frysen. Ta fram minst 5min innan servering. Garnera med grädde. Gott.

Reflektion 120407: Kan ta fram 15min innan servering så slipper den att vara så hård. Glassen bör inte smälta för mycket när man lägger den på kakan eftersom det bildar iskristaller. Ta bort mjölken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar